ABC Ställningar Stockholm

ABC Ställningar i Stockholm arbetar ständigt med att möta en ökad efterfrågan på byggställningar och väderskydd. Vi arbetar systematisk med kvalitet och effektivitet där vårt motto är att alltid leverera Rätt ställning i Rätt tid.

  • Arbetar i hela Stor-Stockholm
  • Konkurrenskraftiga priser
  • Välutbildade montörer

 

Vi ska möta våra kunders behov snabbt och på ett kvalitativt sätt samtidigt som vi lyfter vår egen organisation där samhörighet, trivsel och stolthet för vårt företag är viktigt.
Vårt produktionsteam består idag av:

  • Enhetschef Niclas Landeskog
  • Logistikansvarig Tommy Willbeck
  • Våra 3 starka projektledare Mikael Saksing, Piia Häkkinen och Borko Graovac.

ABC Ställningar Stockholm har en unik mix av medarbetare i produktionsteamet. Våra projektledare för byggnadsställningar har en dynamisk blandning av kompetenser från olika branscher men även lång erfarenhet inom ställningssektorn. Det gör att vi hittar nya lösningar på gamla problem.

Vårt sätt att ta beslut tillsammans gör att vi snabbt hittar de bästa lösningarna för kunden. Med vårt fokus på gruppen lägger vi vår linje framåt och står väldigt stadigt i byggställningsbranschen.

Byggnadsställning

I Storstockholm arbetar vi med byggställning för såväl stora som mindre entreprenörer. Vi är också ofta en del av infrastrukturprojekt i Stockholmsregionen och servar industrier med industriställning.

Med vår stora materialkapacitet, välutbildade montörer och en egen projektledare från offert till slutbesiktning så vågar vi påstå att vi har branschens bästa service.

Väderskydd

Vi levererar väderskydd till Storstockholm från vårt logistikcenter i Jordbro. Vi levererar både fasta och rullbara väderskydd från Layher och UBIX och här läser du mer om våra lösningar för väderskydd.

Bygghissar

En bygghiss är ofta byggarbetsplatsens ryggrad. Vårt bolag ABC Bygghissar är specialiserade på att leverera och underhålla bygghissar i Stockholm. Vi erbjuder helhetslösningar med fasadställning, bygghissar och intagsbryggor till konkurrenskraftiga priser.

Referenser byggställningar i Stockholm

Ta gärna en titt på våra referenser i Stockholm.

 

Logistik

Produktionsteamet sitter nära logistikavdelningen och det gör att vårt flöde och materialhantering är snabb och strukturerad. Vi hanterar 50-80 ton ställningsmaterial om dagen. Allt vårt material ligger i vår stora terminal vilket underlättar vår arbetsmiljö året runt. Våra tre truckar jobbar ständigt för att minska arbetsbördan och förbättra arbetsmiljön för vår personal. Läs mer om vår logistikavdelning i Stockholm här.

Miljö

Miljöperspektivet är med oss varje dag och är en del av allt vi gör. Vi strävar alltid efter det minst miljöpåverkande transportsättet och söker samverkan med våra kunder och leverantörer i miljöarbetet. Läs mer om vårt miljöarbete här.

Vi är ett STIB-certifierat företag vilket innebär att vår erfarenhet och kompetens är dokumenterad.
Vårt mål är att genom struktur, kvalitet och arbetsglädje bli det självklara valet av leverantör för byggställningar i Stockholmsområdet.

Kontaktuppgifter ABC Ställningar Stockholm:

Tel växel: 08-509 075 10
Email: stockholm@abcstallningar.se

Postadress
ABC Ställningsmontage AB
Handenterminalen 6, 10 trp
136 40 Handen

Besöksadress
ABC Ställningsmontage AB
Silovägen 18
136 50 Jordbro

Faktureringsadress
ABC Ställningsmontage AB
Handenterminalen 6
136 40 Handen

Faktura med e-post till: faktura.stockholm@abcstallningar.se

 

Kontaktpersoner:

Tommy Willbeck

Tommy Willbeck

Logistikansvarig / Inköp

08-509 075 25
tommyw@abcstallningar.se
Mikael Saksing Stockholm

Mikael Saksing

Sälj/Projektledare

08-509 075 27
mikael.saksing@abcstallningar.se
Borko Graovac - Stockholm

Borko Graovac

Sälj/Projektledare

08-509 075 14
borko.graovac@abcstallningar.se
Piia Häkkinen - Stockholm

Piia Häkkinen

Sälj/Projektledare

08-509 075 13
piia.hakkinen@abcstallningar.se

Jeanette Hedman – Från trädgårdsmästare till VD i ställningsbranschen

Vi knackar på hos Jeanette Hedman på ABC Franchise kontor, tidigare regionchef i ABC-koncernen som sedan årsskiftet tagit rollen som VD för ABC Ställningsmontage i… Läs mer »

Hur ser ABC Ställningar på läget i branschen?

Vi får en pratstund med Björn Bjelkenstedt VD för ABC Franchise AB och passar på att ställa några frågor: Vi är mitt i en lågkonjunktur… Läs mer »

Vad är det som händer inom ABC Ställningar?

Björn Bjelkenstedt, VD för ABC Ställningar Vad är det som händer inom ABC Ställningar? Ska ni bli rikstäckande? För ett år sedan var ni sju… Läs mer »

Logistikavdelningen på ABC Ställningar i Stockholm – navet i vår verksamhet

ABC Ställningar Stockholms logistikteam. Från vänster till höger: Christoffer Landeskog, Vilius Petrikas, Mario Pilipovic´, Thomas Hynes, Tommy Willbeck, Rashid Chamakh   Logistiken på ABC Ställningar… Läs mer »