ABC Ställningar Karlstad

Under en längre tid har vi fått in förfrågningar i området Karlstad och nu är tiden inne att vi erbjuder våra tjänster till er! ABC Ställningar har möjligheten att erbjuda byggställning och väderskydd till bygg-, industri-, infrastrukturprojekt i Karlstad.

ABC Ställningar är ett modernt entreprenadföretag som är verksamt i stora delar av Sverige. Vår affärsidé är att erbjuda branschens bästa service för byggnadsställning och väderskydd.

 

Samarbetet och dialogen med våra kunder gör att vi tillsammans hittar den rätta lösningen för varje unik entreprenad! Ordning och reda i projekten är grunden till att nå vårt mål ”Rätt ställning i rätt tid”. Läs gärna mer om våra övriga tjänster här på vår hemsida, Tjänster.

Trygg kompetens
Du som kund kan vara trygg med ABC Ställningar Karlstad som leverantör av byggnadsställning och väderskydd. Vi är ett STIB-auktoriserat företag vilket innebär att vår erfarenhet och kompetens är dokumenterad. Samarbetet mellan ABC-enheterna gör att det alltid finns specialistkompetens och material för just ditt projekt.

Vi på ABC Ställningar arbetar alltid utefter vår vision: Att skapa säkra byggnadsställningar, arbetsplattformar och arbetsmiljöer oavsett vilken höjd arbetet ska utföras på.
Alla våra enheter har tillgång till ABC:s supportkontor där vi samlat specialkompetens från branschen. Supportkontoret är behjälpligt med beräkningar, kalkyl, inköp, juridiska frågor mm.

Våra senaste referenser på byggställningar

Kontaktuppgifter ABC Ställningar Karlstad:

Tel: 054-544660
Email: karlstad@abcstallningar.se

Postadress
ABC Ställningar
Silovägen 18
136 50 Jordbro

 

5 saker att tänka på när du ska hyra en byggnadsställning

Ska du måla eller renovera fasaden i sommar? Tänk på att jobba säkert när du kommer upp från marken. En stege är sällan ett bra… Läs mer »

Funderar du på att hyra väderskydd till ditt byggprojekt?

ABC Ställningar levererar väderskydd av högsta kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Vi ritar och beräknar varje väderskydd för att hitta rätt lösning just för ert unika… Läs mer »

SM mästaren Sebastian Losciale – en sponsorresa i 7 år

Sebastian Losciale med sitt team Il riverito blev SM-mästare i roadracing 2022. Resan till mästartiteln har varit allt annat än spikrak, men tack vare sponsorer… Läs mer »

ABC Ställningar Malmö bygger ställning runt Södervärnstornet

Södervärnstornet är ett av Skånes högsta vattentorn på 54 meter. Det stod klart år 1916 och försåg Malmö med vatten fram till och med år… Läs mer »