ABC Ställningar Falun

ABC Ställningar Falun har vind i seglen och verkar i en region med stark tillväxt. Vi levererar byggställningar och väderskydd till bygg-, industri-, och infrastrukturprojekt över hela Dalarna.

På enheten, med lager och kontor i Falun, arbetar 4 montörer och en produktionschef. Vi är ett tajt gäng med hög kompetens där samtliga montörer är STIB-certifierade.

  • Verksamma över hela Dalarna
  • Konkurrenskraftiga priser
  • Välutbildade montörer

I Falun arbetar vi med ABC Ställningars tjänsteutbud som byggstaket, fasadställning, bygghissar, väderskydd, industriställning, rullställning, hantverkarställning samt Villställning.
Vi tillhandahåller normalt inte byggbodar, klätterställning, kravallstaket, mobila larm, skyltställ, ställning och stämp samt tung avspärrning.

Referenser byggställningar i Falun och Dalarna

Ta gärna en titt på våra senaste referenser i Falun och Dalarna.

 

Som en av få ställningsentreprenörer i Dalarna erbjuder vi vädertak – något som efterfrågas allt mer.

Vi har lång erfarenhet av industriställning och det är ett område vi tycker är spännande att jobba med. Det sätter montörens kreativitet på prov.

En av de stora fördelarna med ABC-koncernen är att vi i Falun kan låna personal och materiel från andra enheter. Därmed kan vi kapa arbetstopparna samt ta de riktigt stora entreprenaderna.

Vi ska fortsätta växa i Dalarna i lagom takt med god lönsamhet och fortsätta med att finnas tillgängliga för våra kunder på alla orter; Avesta, Borlänge, Djurås, Falun, Gagnef, Hedemora, Idre, Leksand, Ludvika, Malung, Mora, Orsa, Rättvik, Smedjebacken, Sälen, Säter, Vansbro, Älvdalen och alla andra orter. Från Dalafjällen i norr till Smedjebacken i söder. ”Rätt ställning i rätt tid” är vårt motto och det strävar vi efter att leva upp till varje dag.

Tveka inte att prova ABC Falun! Begär kostnadsfri offert för ditt nästa byggprojekt!

Kontaktuppgifter ABC Ställningar Falun:

Tel 023-310 04
dalarna@abcstallningar.se

Postadress
ABC Ställningar Falun
Främbyvägen 4
791 52 Falun

Faktureringsadress
Extern Resurs i Falun AB
Fack 1116
FE 501
751 75 Uppsala
Faktura mailas till: efakt.bul@devo.se


Kontaktpersoner:

Hans-Erik Eliasson - Falun

Hans-Erik Eliasson

Enhetsansvarig

070-2057904
dalarna@abcstallningar.se
Andreas Hedström - Falun

Andreas Hedström

Projektledare

070-644 87 54
andreas.hedstrom@abcstallningar.se
Björn Bjelkenstedt

Björn Bjelkenstedt

Enhetschef

0707-757515
bjorn@abcstallningar.se

Emma och Felicia – ställningsmontörer

Systrarna Emma och Felicia jobbar som ställningsbyggare på ABC Ställningar i Malmö. Det är färre än tio tjejer i landet som har yrkesbevis inom byggnadsställningar…. Läs mer »

Riskebo Vindpark

I Hedemora kommun, mellan Falun och Hofors, bygger företaget Stena Renewable Vindpark Riskebo. Vindparken kommer bestå av 7 verk med en totalhöjd på 200 m…. Läs mer »

ABC Ställningar förstärker sin närvaro i södra Sverige

ABC Ställningar förstärker sin närvaro i södra Sverige genom att förvärva Ställningsbyggarna I Skåne AB. ABC Ställningar är i en expansiv fas och stärker nu… Läs mer »

Logistikavdelningen på ABC Ställningar i Stockholm – navet i vår verksamhet

ABC Ställningar Stockholms logistikteam. Från vänster till höger: Christoffer Landeskog, Vilius Petrikas, Mario Pilipovic´, Thomas Hynes, Tommy Willbeck, Rashid Chamakh   Logistiken på ABC Ställningar… Läs mer »