ABC Ställningar Falun

ABC Ställningar Falun har vind i seglen och verkar i en region med stark tillväxt. Vi levererar byggställningar och väderskydd till bygg-, industri-, och infrastrukturprojekt över hela Dalarna.

På enheten, med lager och kontor i Falun, arbetar 4 montörer och en produktionschef. Vi är ett tajt gäng med hög kompetens där samtliga montörer är STIB-certifierade.

  • Verksamma över hela Dalarna
  • Konkurrenskraftiga priser
  • Välutbildade montörer

I Falun arbetar vi med ABC Ställningars tjänsteutbud som byggstaket, fasadställning, bygghissar, väderskydd, industriställning, rullställning, hantverkarställning samt Villställning.
Vi tillhandahåller normalt inte byggbodar, klätterställning, kravallstaket, mobila larm, skyltställ, ställning och stämp samt tung avspärrning.

Referenser byggställningar i Falun och Dalarna

Ta gärna en titt på våra senaste referenser i Falun och Dalarna.

 

Som en av få ställningsentreprenörer i Dalarna erbjuder vi vädertak – något som efterfrågas allt mer.

Vi har lång erfarenhet av industriställning och det är ett område vi tycker är spännande att jobba med. Det sätter montörens kreativitet på prov.

En av de stora fördelarna med ABC-koncernen är att vi i Falun kan låna personal och materiel från andra enheter. Därmed kan vi kapa arbetstopparna samt ta de riktigt stora entreprenaderna.

Vi ska fortsätta växa i Dalarna i lagom takt med god lönsamhet och fortsätta med att finnas tillgängliga för våra kunder på alla orter; Avesta, Borlänge, Djurås, Falun, Gagnef, Hedemora, Idre, Leksand, Ludvika, Malung, Mora, Orsa, Rättvik, Smedjebacken, Sälen, Säter, Vansbro, Älvdalen och alla andra orter. Från Dalafjällen i norr till Smedjebacken i söder. ”Rätt ställning i rätt tid” är vårt motto och det strävar vi efter att leva upp till varje dag.

Tveka inte att prova ABC Falun! Begär kostnadsfri offert för ditt nästa byggprojekt!

Kontaktuppgifter ABC Ställningar Falun:

Tel: 023-310 04
Email: dalarna@abcstallningar.se

Postadress
Extern Resurs i Falun AB
Handenterminalen 6, 10trp
136 40 Handen

Faktureringsadress
Extern Resurs i Falun AB
Fack 1116
FE 501
751 75 Uppsala
Faktura mailas till: efakt.abcfalun@cogidocs.net


Kontaktpersoner:

Hans-Erik Eliasson - Falun

Hans-Erik Eliasson

Enhetsansvarig

070-2057904
dalarna@abcstallningar.se
Andreas Hedström - Falun

Andreas Hedström

Projektledare

070-644 87 54
andreas.hedstrom@abcstallningar.se

Jeanette Hedman

Regionschef

070-775 75 19
jeanette.hedman@abcstallningar.se

SM mästaren Sebastian Losciale – en sponsorresa i 7 år

Sebastian Losciale med sitt team Il riverito blev SM-mästare i roadracing 2022. Resan till mästartiteln har varit allt annat än spikrak, men tack vare sponsorer… Läs mer »

ABC Ställningar Malmö bygger ställning runt Södervärnstornet

Södervärnstornet är ett av Skånes högsta vattentorn på 54 meter. Det stod klart år 1916 och försåg Malmö med vatten fram till och med år… Läs mer »

Vad är det som händer inom ABC Ställningar?

Björn Bjelkenstedt, VD för ABC Ställningar Vad är det som händer inom ABC Ställningar? Ska ni bli rikstäckande? För ett år sedan var ni sju… Läs mer »

Byggställning över Norrtäljeån

Titta på en häftig film om hur det går till att montera en färdigbyggd gång- och cykelbro över Norrtäljeån. Frijo AB som var ansvariga för… Läs mer »