ABC Ställningar Falun

ABC Ställningar Falun har vind i seglen och verkar i en region med stark tillväxt. Vi levererar byggställning och väderskydd till bygg-, industri-, och infrastrukturprojekt över hela Dalarna.

På enheten, med lager och kontor i Falun, arbetar 4 montörer och en produktionschef. Vi är ett tajt gäng med hög kompetens där samtliga montörer är STIB-certifierade.

  • Verksamma över hela Dalarna
  • Konkurrenskraftiga priser
  • Välutbildade montörer

I Falun arbetar vi med ABC Ställningars tjänsteutbud som byggstaket, fasadställning, bygghissar, väderskydd, industriställning, rullställning, hantverkarställning samt ställningstrailer.
Vi tillhandahåller normalt inte byggbodar, klätterställning, kravallstaket, mobila larm, skyltställ, ställning och stämp samt tung avspärrning.

Referenser byggställningar i Falun och Dalarna

Ta gärna en titt på våra senaste referenser i Falun och Dalarna.

 

Som en av få ställningsentreprenörer i Dalarna erbjuder vi vädertak – något som efterfrågas allt mer.

Vi har lång erfarenhet av industriställning och det är ett område vi tycker är spännande att jobba med. Det sätter montörens kreativitet på prov.

En av de stora fördelarna med ABC-koncernen är att vi i Falun kan låna personal och materiel från andra enheter. Därmed kan vi kapa arbetstopparna samt ta de riktigt stora entreprenaderna.

Vi ska fortsätta växa i Dalarna i lagom takt med god lönsamhet och fortsätta med att finnas tillgängliga för våra kunder på alla orter; Avesta, Borlänge, Djurås, Falun, Gagnef, Hedemora, Idre, Leksand, Ludvika, Malung, Mora, Orsa, Rättvik, Smedjebacken, Sälen, Säter, Vansbro, Älvdalen och alla andra orter. Från Dalafjällen i norr till Smedjebacken i söder. ”Rätt ställning i rätt tid” är vårt motto och det strävar vi efter att leva upp till varje dag.

Tveka inte att prova ABC Falun! Begär kostnadsfri offert för ditt nästa byggprojekt!

Kontaktuppgifter ABC Ställningar Falun:

Tel: 023-310 04
Email: dalarna@abcstallningar.se

Postadress
Extern Resurs i Falun AB
Handenterminalen 6, 10trp
136 40 Handen

Faktureringsadress
Extern Resurs i Falun AB
Handenterminalen 6
136 40 Handen
Faktura mailas till: faktura.falun@abcstallningar.se


Kontaktpersoner:

Hans-Erik Eliasson - Falun

Hans-Erik Eliasson

Arbetschef

070-2057904
dalarna@abcstallningar.se

ABC Ställningar är en del i nyöppnandet av Bunkeflo kyrka

I Bunkeflo i Malmö kommun har det funnits en kyrka sedan 1000-talet, först i trä och sedan 1100-talet i kalksten. Bunkeflo var under medeltiden en… Läs mer »

Jeanette Hedman – Från trädgårdsmästare till VD i ställningsbranschen

Vi knackar på hos Jeanette Hedman på ABC Franchise kontor, tidigare regionchef i ABC-koncernen som sedan årsskiftet tagit rollen som VD för ABC Ställningsmontage i… Läs mer »

Hallstaviks vattentorn renoveras – byggställning invändigt och utvändigt

Förr eller senare behöver också ett vattentorn renoveras. Det är vad som pågår just nu i Hallstavik. Hallstaviks vattentorn uppfördes 1953 och byggdes ut 1978…. Läs mer »

Hur ser ABC Ställningar på läget i branschen?

Vi får en pratstund med Björn Bjelkenstedt VD för ABC Franchise AB och passar på att ställa några frågor: Vi är mitt i en lågkonjunktur… Läs mer »