ABC Ställningar Söderhamn

ABC Ställningar har möjligheten att erbjuda byggställning och väderskydd till bygg-, industri-, infrastrukturprojekt i Söderhamn och över hela Sverige.

ABC Ställningar är en av de ledande aktörerna när det kommer till uppförande av byggnadsställningar och väderskydd.

 

Vår affärsidé är att erbjuda branschens bästa service för byggnadsställning och väderskydd med starkt lokalt engagemang. Tillsammans med våra kunder strävar vi efter att hitta helhetslösningar för varje unik entreprenad!

Ordning och reda i projekten är grunden till att nå vårt mål ”Rätt ställning i rätt tid”. Läs gärna mer om våra övriga tjänster under fliken Tjänster.

Trygg kompetens
Ni som kund kan vara trygg med ABC Ställningar Söderhamn som leverantör. Vi är medlemmar i STIB och Byggföretagen och arbetar efter ett kvalitetssäkrat och metodiskt arbetssätt där våra erfarenheter och know-how löpande dokumenteras.

Alla våra enheter har tillgång till ABC:s supportkontor där vi samlat specialkompetens från branschen. Supportkontoret är behjälpligt med beräkningar, kalkyl, inköp, juridiska frågor mm.

Våra senaste referenser på byggställningar

Kontaktuppgifter ABC Ställningar Söderhamn:

Tel: 0270-202012
Email: soderhamn@abcstallningar.se

Postadress
ABC Ställningar
Silovägen 18
136 50 Jordbro

 

5 saker att tänka på när du ska hyra en byggnadsställning

Ska du måla eller renovera fasaden i sommar? Tänk på att jobba säkert när du kommer upp från marken. En stege är sällan ett bra… Läs mer »

Funderar du på att hyra väderskydd till ditt byggprojekt?

ABC Ställningar levererar väderskydd av högsta kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Vi ritar och beräknar varje väderskydd för att hitta rätt lösning just för ert unika… Läs mer »

SM mästaren Sebastian Losciale – en sponsorresa i 7 år

Sebastian Losciale med sitt team Il riverito blev SM-mästare i roadracing 2022. Resan till mästartiteln har varit allt annat än spikrak, men tack vare sponsorer… Läs mer »

ABC Ställningar Malmö bygger ställning runt Södervärnstornet

Södervärnstornet är ett av Skånes högsta vattentorn på 54 meter. Det stod klart år 1916 och försåg Malmö med vatten fram till och med år… Läs mer »