ABC Ställningar Skellefteå

ABC Ställningar har möjligheten att erbjuda byggställningar och väderskydd till bygg-, industri-, infrastrukturprojekt i Skellefteå och över hela Sverige.

ABC Ställningar är en av de ledande aktörerna när det kommer till uppförande av byggnadsställningar och väderskydd.

 

Vår affärsidé är att erbjuda branschens bästa service för byggnadsställning och väderskydd med starkt lokalt engagemang. Tillsammans med våra kunder strävar vi efter att hitta helhetslösningar för varje unik entreprenad!

Ordning och reda i projekten är grunden till att nå vårt mål ”Rätt ställning i rätt tid”. Läs gärna mer om våra övriga tjänster under fliken Tjänster.

Trygg kompetens
Ni som kund kan vara trygg med ABC Ställningar Skellefteå som leverantör. Vi är medlemmar i STIB och Byggföretagen och arbetar efter ett kvalitetssäkrat och metodiskt arbetssätt där våra erfarenheter och know-how löpande dokumenteras.

Alla våra enheter har tillgång till ABC:s supportkontor där vi samlat specialkompetens från branschen. Supportkontoret är behjälpligt med beräkningar, kalkyl, inköp, juridiska frågor mm.

Våra senaste referenser på byggställningar

Kontaktuppgifter ABC Ställningar Skellefteå:

Tel: 0910-88690
Email: skelleftea@abcstallningar.se

Postadress
ABC Ställningar
Silovägen 18
136 50 Jordbro

 

Emma och Felicia – ställningsmontörer

Systrarna Emma och Felicia jobbar som ställningsbyggare på ABC Ställningar i Malmö. Det är färre än tio tjejer i landet som har yrkesbevis inom byggnadsställningar…. Läs mer »

Riskebo Vindpark

I Hedemora kommun, mellan Falun och Hofors, bygger företaget Stena Renewable Vindpark Riskebo. Vindparken kommer bestå av 7 verk med en totalhöjd på 200 m…. Läs mer »

ABC Ställningar förstärker sin närvaro i södra Sverige

ABC Ställningar förstärker sin närvaro i södra Sverige genom att förvärva Ställningsbyggarna I Skåne AB. ABC Ställningar är i en expansiv fas och stärker nu… Läs mer »

Logistikavdelningen på ABC Ställningar i Stockholm – navet i vår verksamhet

ABC Ställningar Stockholms logistikteam. Från vänster till höger: Christoffer Landeskog, Vilius Petrikas, Mario Pilipovic´, Thomas Hynes, Tommy Willbeck, Rashid Chamakh   Logistiken på ABC Ställningar… Läs mer »