ABC Ställningar Norrköping

Under en längre tid har vi fått in förfrågningar i området Norrköping och nu är tiden inne att vi erbjuder våra tjänster till er! ABC Ställningar har möjligheten att erbjuda byggställning och väderskydd till bygg-, industri-, infrastrukturprojekt i Norrköping.

ABC Ställningar är ett modernt entreprenadföretag som är verksamt i stora delar av Sverige. Vår affärsidé är att erbjuda branschens bästa service för byggnadsställning och väderskydd.

 

Samarbetet och dialogen med våra kunder gör att vi tillsammans hittar den rätta lösningen för varje unik entreprenad! Ordning och reda i projekten är grunden till att nå vårt mål ”Rätt ställning i rätt tid”. Läs gärna mer om våra övriga tjänster här på vår hemsida, Tjänster.

Trygg kompetens
Du som kund kan vara trygg med ABC Ställningar Norrköping som leverantör av byggnadsställning och väderskydd. Vi är ett STIB-auktoriserat företag vilket innebär att vår erfarenhet och kompetens är dokumenterad. Samarbetet mellan ABC-enheterna gör att det alltid finns specialistkompetens och material för just ditt projekt.

Vi på ABC Ställningar arbetar alltid utefter vår vision: Att skapa säkra byggnadsställningar, arbetsplattformar och arbetsmiljöer oavsett vilken höjd arbetet ska utföras på.
Alla våra enheter har tillgång till ABC:s supportkontor där vi samlat specialkompetens från branschen. Supportkontoret är behjälpligt med beräkningar, kalkyl, inköp, juridiska frågor mm.

Våra senaste referenser på byggställningar

Kontaktuppgifter ABC Ställningar Norrköping:

Tel: 011-340050
Email: norrkoping@abcstallningar.se

Postadress
ABC Ställningar
Silovägen 18
136 50 Jordbro

 

ABC Ställningar är en del i nyöppnandet av Bunkeflo kyrka

I Bunkeflo i Malmö kommun har det funnits en kyrka sedan 1000-talet, först i trä och sedan 1100-talet i kalksten. Bunkeflo var under medeltiden en… Läs mer »

Jeanette Hedman – Från trädgårdsmästare till VD i ställningsbranschen

Vi knackar på hos Jeanette Hedman på ABC Franchise kontor, tidigare regionchef i ABC-koncernen som sedan årsskiftet tagit rollen som VD för ABC Ställningsmontage i… Läs mer »

Hallstaviks vattentorn renoveras – byggställning invändigt och utvändigt

Förr eller senare behöver också ett vattentorn renoveras. Det är vad som pågår just nu i Hallstavik. Hallstaviks vattentorn uppfördes 1953 och byggdes ut 1978…. Läs mer »

Hur ser ABC Ställningar på läget i branschen?

Vi får en pratstund med Björn Bjelkenstedt VD för ABC Franchise AB och passar på att ställa några frågor: Vi är mitt i en lågkonjunktur… Läs mer »