ABC Ställningar Uppsala

I Uppsala monterar man byggnadsställningar och väderskydd i byggentreprenader, industriarbeten och infrastruktur.

  • Verksamma i Uppsala och Norrtälje med omnejd
  • Konkurrenskraftiga priser
  • Välutbildade montörer

I Uppsalaområdet arbetar vi med ABC Ställningars tjänsteutbud som byggbodar, byggstaket, fasadställning, bygghissar, väderskydd, industriställning, klätterställning, rullställning, hantverkarställning, samt ställning och stämp.
Vi tillhandahåller normalt inte kravallstaket, mobila larm, skyltställ, tung avspärrning samt Villställning.

 

ABC Uppsala drivs av Bo Eliasson som gjort snabb karriär inom ABC Ställningar, från montör till projektledare och enhetsansvarig på tre år.

– Uppsala är i stark tillväxt och vi har alltid haft gott om jobb här. Det var naturligt att öppna en egen enhet i Uppsala för att komma närmare kunderna.

Lager med ställningsmaterial finns i Vattholma. Ett nära samarbete med Stockholm gör att det alltid finns kapacitet och kompetens tillgänglig även för de riktigt stora jobben.

För närvarande arbetar sju personer från Uppsala. Alla montörer har branschutbildning och är STIB-certifierade.

Ordning och reda i projekten är grunden till att nå vårt mål ”Rätt ställning i rätt tid”. Med vårt egenutvecklade it-system får vi full kontroll över allt från offert till slutbesiktning.
Vi tar på oss ett stort ansvar för säkerheten på byggarbetsplatsen och för oss är det viktigt att det alltid syns på slutresultatet att montörerna kan sitt jobb.

Bo Eliasson - Enhetschef ABC Ställningar Uppsala
Bo Eliasson, enhetschef på ABC Ställningar i Uppsala

 

Tveka inte, kontakta oss och begär en kostnadsfri offert för ert nästa byggprojekt!


Kontaktuppgifter:

Tel: 070-775 69 77

Post- och besöksadress
ABC Ställningar Uppsala
Salsta Industrihus
743 92 Vattholma

Faktureringsadress:
EB Ställningsmontage AB
Fack 1957
FE 501
751 75 Uppsala
Faktura med e-post till: efakt.abcuppsala@devo.se

Kontaktperson:

Bo Eliasson - kontaktperson ABC Ställningar Uppsala
Bo Eliasson
070-775 69 77
uppsala@abcstallningar.se

Jag började arbeta som montör av byggnadsställningar 1999. Då kombinerade jag det med ett deltidsjobb som brandman. Jobbet som montör var roligare så jag reste landet runt i några år på traktamentjobb. 2012 hamnade jag hos ABC Ställningar och de verkade gilla mig för jag blev snabbt ansvarig mot kund, sedan projektledare och nu alltså enhetschef i Uppsala. Att jobba med byggnadsställning är ett attraktivt jobb för ungdomar. Man tjänar bra och utmaningarna finns alltid. Jag måste nog erkänna att jag ibland längtar tillbaka till jobbet som montör, speciellt på sommaren. Det har sin charm, onekligen!

Logistikavdelningen på ABC Ställningar i Stockholm – navet i vår verksamhet

ABC Ställningar Stockholms logistikteam. Från vänster till höger: Christoffer Landeskog, Vilius Petrikas, Mario Pilipovic´, Thomas Hynes, Tommy Willbeck, Rashid Chamakh   Logistiken på ABC Ställningar… Läs mer »

Läs mer »

ABC Bygghissar nu med egen hemsida.

2013 förvärvade ABC Ställningar ett etablerat företag inom bygghissar. Sedan dess har vi byggt en riktigt bra och fungerande verksamhet och levererar nu bygghissar över… Läs mer »

Läs mer »

Tysslinge Åkeri öppnar en ny återvinningsanläggning i Jordbro.

Vi på Tysslinge Åkeri är glada att Måndagen den 3:e April kunna öppna grindarna till en ny avfallsanläggning i Jordbro. Verksamheten kommer främst att vara… Läs mer »

Läs mer »

ABC Ställningar AB i Stockholm möter framtiden med ett starkt produktionsteam

ABC Ställningar Stockholms produktionsteam utanför kontoret i Jordbro. Från vänster till höger: Överst: Tomas Ericsson, Kristoffer Lindberg Mellan: Mikael Saksing, Jan Eriksson, Niclas Landeskog Nederst:… Läs mer »

Läs mer »