ABC Ställningar Uppsala

I Uppsala monterar vi byggställning och väderskydd i byggentreprenader, industriarbeten och infrastruktur.

  • Verksamma i Uppsala och Norrtälje med omnejd
  • Konkurrenskraftiga priser
  • Välutbildade montörer

I Uppsalaområdet arbetar vi med ABC Ställningars tjänsteutbud som byggbodar, byggstaket, fasadställning, bygghissar, väderskydd, industriställning, klätterställning, rullställning, hantverkarställning, samt ställning och stämp.
Vi tillhandahåller normalt inte kravallstaket, mobila larm, skyltställ, tung avspärrning samt villavagn.

Referenser byggställningar i Uppsala

Ta gärna en titt på våra senaste referenser i Uppsala.

 

ABC Uppsala drivs av Bo Eliasson som gjort snabb karriär inom ABC Ställningar, från montör till projektledare och enhetsansvarig på tre år.

– Uppsala är i stark tillväxt och vi har alltid haft gott om jobb här. Det var naturligt att öppna en egen enhet i Uppsala för att komma närmare kunderna.

Lager med ställningsmaterial finns i Vattholma. Ett nära samarbete med Stockholm gör att det alltid finns kapacitet och kompetens tillgänglig även för de riktigt stora jobben.

För närvarande arbetar sju personer från Uppsala. Alla montörer har branschutbildning och är STIB-certifierade.

Ordning och reda i projekten är grunden till att nå vårt mål ”Rätt ställning i rätt tid”. Med vårt egenutvecklade it-system får vi full kontroll över allt från offert till slutbesiktning.
Vi tar på oss ett stort ansvar för säkerheten på byggarbetsplatsen och för oss är det viktigt att det alltid syns på slutresultatet att montörerna kan sitt jobb.

Bo Eliasson - Enhetschef ABC Ställningar Uppsala
Bo Eliasson, enhetschef på ABC Ställningar i Uppsala

 

– Jag började arbeta som montör av byggnadsställningar 1999. Då kombinerade jag det med ett deltidsjobb som brandman. Jobbet som montör var roligare så jag reste landet runt i några år på traktamentjobb. 2012 hamnade jag hos ABC Ställningar och de verkade gilla mig för jag blev snabbt ansvarig mot kund, sedan projektledare och nu alltså enhetschef i Uppsala. Att jobba med byggnadsställning är ett attraktivt jobb för ungdomar. Man tjänar bra och utmaningarna finns alltid. Jag måste nog erkänna att jag ibland längtar tillbaka till jobbet som montör, speciellt på sommaren. Det har sin charm, onekligen!
Tveka inte, kontakta oss och begär en kostnadsfri offert för ert nästa byggprojekt!

Kontaktuppgifter ABC Ställningar Uppsala:

Tel: 070-775 69 77
Email: uppsala@abcstallningar.se

Post- och besöksadress
ABC Ställningar Uppsala
Salsta Industrihus
743 92 Vattholma

Faktureringsadress:
EB Ställningsmontage AB
Fack 1957
FE 501
751 75 Uppsala
Faktura med e-post till: efakt.abcuppsala@devo.se

Bo Eliasson

Bo Eliasson

Enhetschef

070-775 69 77
boe@abcstallningar.se
Robert Strand

Robert Strand

Projektledare

070-775 64 00
robert.strand@abcstallningar.se

Vad är det som händer inom ABC Ställningar?

Björn Bjelkenstedt, VD för ABC Ställningar Vad är det som händer inom ABC Ställningar? Ska ni bli rikstäckande? För ett år sedan var ni sju… Läs mer »

Byggställning över Norrtäljeån

Titta på en häftig film om hur det går till att montera en färdigbyggd gång- och cykelbro över Norrtäljeån. Frijo AB som var ansvariga för… Läs mer »

Ökat tryck på privatmarknaden för byggställningar

Corona-pandemin gör att folk stannar hemma och lägger lite extra omsorg på hus och trädgård. Det märks i orderingången hos ABC Ställningar som har väldigt… Läs mer »

Lyft för ”Ingmar Bergmans hus” i Uppsala

Ställningsmontörerna Stefan Persson och Peter Strömgren kan strax riva ställningen på ”Ingmar Bergmans hus” i Uppsala.   Nu är snart arbetena klara på Trädgårdsgatan 12… Läs mer »