Byggställning över Norrtäljeån

Byggställning över Norrtäljeån

Titta på en häftig film om hur det går till att montera en färdigbyggd gång- och cykelbro över Norrtäljeån.
Frijo AB som var ansvariga för transport och montering av den färdigbyggda bron anlitade ABC Ställningar Uppsala för att bygga en ställning över Norrtäljeån som användes vid monteringen. De passade också på att dokumentera brobytet i en film.

– Vi hjälper många företag med byggnadsställningar men det här var första gången vi byggde ställning över en å, berättar Bo Eliasson enhetschef för ABC Ställningar i Uppsala.

Nu ska den nya Faktoribron färdigställas och sedan har Norrtäljeborna en ny och fin gång- och cykelbro med större yta både för gångare och cyklister klar att användas före jul. Den gamla bron var från 70-talet och det var hög tid att byta ut den.

Se filmen:

Byggställning över Norrtäljeån

Titta på en häftig film om hur det går till att montera en färdigbyggd gång- och cykelbro över Norrtäljeån. Frijo AB som var ansvariga för… Läs mer »

Emma och Felicia – ställningsmontörer

Systrarna Emma och Felicia jobbar som ställningsbyggare på ABC Ställningar i Malmö. Det är färre än tio tjejer i landet som har yrkesbevis inom byggnadsställningar…. Läs mer »

Riskebo Vindpark

I Hedemora kommun, mellan Falun och Hofors, bygger företaget Stena Renewable Vindpark Riskebo. Vindparken kommer bestå av 7 verk med en totalhöjd på 200 m…. Läs mer »

ABC Ställningar förstärker sin närvaro i södra Sverige

ABC Ställningar förstärker sin närvaro i södra Sverige genom att förvärva Ställningsbyggarna I Skåne AB. ABC Ställningar är i en expansiv fas och stärker nu… Läs mer »