ABC Ställningar Gävle

ABC Ställningar Gävle servar Gästrikland och Hälsingland med byggställningar och väderskydd inom bygg, infrastruktur och industri.

  • Verksamma i Gästrikland och Hälsingland
  • Konkurrenskraftiga priser
  • Välutbildade montörer

I Gävleområdet arbetar vi med ABC Ställningars tjänsteutbud som byggstaket, fasadställning, bygghissar, väderskydd, industriställning, klätterställning, rullställning, hantverkarställning, kravallstaket, skyltställ, ställning och stämp samt ställningstrailer.
Vi tillhandahåller normalt inte byggbodar, mobila larm samt tung avspärrning.

 
eller ring oss direkt på 0270-689 00
 
Jörgen Persson som driver ABC Ställningar Gävle har 35 års erfarenhet från ställningsbranschen med största delen som egen företagare.

Vi jobbar nära våra kunder och vår specialitet är att ha många små och medelstora projekt samtidigt hellre än några få stora. Alla våra montörer är STIB-certifierade. Vi har också satsat på utbildning för att svara upp mot krav inom industri och anläggning. Utöver STIB-certifiering har vi följande certifieringar:

  • ID06
  • SSG ENTRE
  • ESA: Säkra arbeten i vattenvägar
  • ESA-14 Tillträde
  • Heta arbeten
  • Säkra lyft

Referenser byggställningar i Gävle

Ta gärna en titt på våra senaste referenser i Gävle med omnejd.

Fördelen med ABC-koncernen
ABC Ställningar Gävle ingår i ABC-koncernen vilket ger dig som kund en trygghet i att vi alltid har tillgång till ställningsmateriel och montörer. En annan viktig faktor är ABC-koncernens it-system som är utvecklat av ABC och skräddarsytt för branschen. IT-systemet ger oss bra verktyg genom hela projektets gång, från offert till slutfakturering. Systemet har ett smidigt system för tidsredovisning vilket gör att våra kunder känner sig helt trygga med alternativet att anlita oss på löpande räkning.

ABC Byggställningar i Gävle, Gästrikland och Hälsingland
Jörgen Persson, vår enhetschef i Gävle

-Jag har jobbat i 35 år med byggställningar. När jag var ung här i Ljusne så blomstrade bruken, där hamnade de flesta ungdomar efter skolan. Det var inget för mig, jag ville se mer. I byggställningsbranschen får man uppleva mycket av Sverige och träffa många olika människor. Visst är det ett ansträngande jobb men det ger mycket tillbaka.
-Nu när jag har byggt min egen verksamhet inom ABC Franchise så har jag bara rekryterat folk från orten. Personalen är mellan 21 och 40 år och alla är upplärda här och har fått sina certifieringar via ABC Gävle.

ABC Ställningar Gävle har idag 8 anställda. Ambitionen är att dubbla antalet anställda inom några år och det ska vi göra med att fortsätta hålla hårt på att leverera rätt ställning i utsatt tid.
Framtiden i vår region är ljus med tillväxt på många orter. Dessutom har säkerhetsmedvetandet ökat i alla sektorer på de senaste åren. Säkra arbetsplattformar ersätter allt mer stegar och tillfälliga lösningar inom industri och anläggning. Inom byggsektorn ser man alltmer byggnadsställningen som något som dagligen ska anpassas för olika arbetsuppgifter. Den utvecklingen gillar vi – vi är till för att leverera säkerhet och effektivitet i alla byggprojekt.

Tveka inte, kontakta oss och begär en kostnadsfri offert för ert nästa byggprojekt!

 

Kontaktuppgifter ABC Ställningar Gävle:

Tel: 0270-689 00
Email: gavle@abcstallningar.se

Postadress
ABC Ställningar Gävle
Box 54
820 20 Ljusne

Faktureringsadress:
MJ Ställningsbyggarna i Ljusne AB
Fack 1250
FE 501
751 75 Uppsala
Faktura med e-post till: faktura.gavle@abcstallningar.se

Besöksadress:
Gjutarvägen 17
820 20 Ljusne

Kontaktpersoner:

Fredrik Persson - Gävle

Fredrik Persson

Sälj/projektledare

070-638 73 19
fredrik.persson@abcstallningar.se

Hur ser ABC Ställningar på läget i branschen?

Vi får en pratstund med Björn Bjelkenstedt VD för ABC Franchise AB och passar på att ställa några frågor: Vi är mitt i en lågkonjunktur… Läs mer »

Vad är det som händer inom ABC Ställningar?

Björn Bjelkenstedt, VD för ABC Ställningar Vad är det som händer inom ABC Ställningar? Ska ni bli rikstäckande? För ett år sedan var ni sju… Läs mer »

Ökat tryck på privatmarknaden för byggställningar

Corona-pandemin gör att folk stannar hemma och lägger lite extra omsorg på hus och trädgård. Det märks i orderingången hos ABC Ställningar som har väldigt… Läs mer »

Byggställningen som räddade torntuppen

ABC Ställningar Gävle fick i uppdrag att montera byggställning runt Hedesunda kyrka söder om Gävle. Hedesunda församling var byggherre och entreprenaden utfördes av Bygg &… Läs mer »