ABC Ställningar Örebro

ABC Ställningar i Örebro växer. Vi servar byggföretag och industri med byggställningar och väderskydd i hela Örebro län och Östergötland.

Lager och kontor finns i strax utanför Örebro och med hjälp av effektiva logistik- och bemanningslösningar inom ABC-koncernen kan vi åta oss de riktigt stora entreprenaderna.

  • Verksamma i hela Örebro län och Östergötland
  • Konkurrenskraftiga priser
  • Välutbildade montörer

I Örebroområdet arbetar vi med ABC Ställningars tjänsteutbud som fasadställning, bygghissar, väderskydd, industriställning, rullställning, hantverkarställning, skyltställ samt ställning och stämp.
Vi tillhandahåller normalt inte byggbodar, byggstaket, klätterställning, kravallstaket, mobila larm, tung avspärrning samt Villavagnen.

Referenser byggställningar i Örebro

Ta gärna en titt på våra senaste referenser i Örebro med omnejd.

 

Jörgen Nilsson som är Arbetschef på Örebro-enheten kommer från Östersund och har arbetat inom ABC-koncernen i 6 år. En av fördelarna med ABC-koncernen är vårt egenutvecklade IT-system som ger mig full koll på projekten och tidsredovisningen från personalen. Men det viktigaste är ändå den service vi levererar till våra kunder – vi är kända för att leverera rätt ställning i rätt tid.

ABC Ställningar - Örebro och Östergötland
Jörgen Nilsson, vår Arbetschef i Örebro

– Jag har jobbat med byggställningar i 16 år och de senaste 6 åren hos ABC Ställningar Örebro. Det är ett fritt och kul arbete där man måste ha bra fantasi för att lösa problem snabbt och smidigt på byggarbetsplatsen.

Tveka inte att kontakta oss. Begär en kostnadsfri offert för ert nästa byggprojekt!

 

Kontaktuppgifter ABC Ställningar Örebro:

Tel: 019-554 20 45
Email: orebro@abcstallningar.se

Postadress:
ABC Ställningar
Silovägen 18
136 50 Jordbro

Faktureringsadress:
Extern Resurs I Örebro AB
Fack 3321
FE 501
751 75 Uppsala
Faktura med e-post till: efakt.abcorebro@devo.se

Kontor och lager:
Stene 502
692 93 Kumla

Kontaktperson:

Jörgen Nilsson

Jörgen Nilsson

Arbetschef

070-775 20 36
jorgenn@abcstallningar.se

Ökat tryck på privatmarknaden för byggställningar

Corona-pandemin gör att folk stannar hemma och lägger lite extra omsorg på hus och trädgård. Det märks i orderingången hos ABC Ställningar som har väldigt… Läs mer »

ABC Ställningar Örebro blir egen enhet

Örebro växer så det knakar och har precis gått om Västerås i antalet invånare och ligger nu på sjätte plats bland Sveriges städer. – Det… Läs mer »

ABC Ställningar växer i Örebro

Örebro växer och är nu landets sjätte största stad. När skolor och barnomsorg byggs ut är ABC Ställningar med. Svealundsskolan på söder i Örebro är… Läs mer »

Lagerhuset i Örebro blir skola – byggställning från ABC

ABC Ställningar i Örebro expanderar. Just nu gör Abrahamssons Fastigheter en efterlängtad upprustning av fastigheten Lagerhuset intill resecentrum. Där kommer Thoren Business School husera från… Läs mer »