ABC Ställningar Umeå

ABC Ställningar har möjligheten att erbjuda byggställning och väderskydd till bygg-, industri-, infrastrukturprojekt i Umeå och över hela Sverige.

ABC Ställningar är en av de ledande aktörerna när det kommer till uppförande av byggnadsställningar och väderskydd.

 

Vår affärsidé är att erbjuda branschens bästa service för byggnadsställning och väderskydd med starkt lokalt engagemang. Tillsammans med våra kunder strävar vi efter att hitta helhetslösningar för varje unik entreprenad!

Ordning och reda i projekten är grunden till att nå vårt mål ”Rätt ställning i rätt tid”. Läs gärna mer om våra övriga tjänster under fliken Tjänster.

Trygg kompetens
Ni som kund kan vara trygg med ABC Ställningar Umeå som leverantör. Vi är medlemmar i STIB och Byggföretagen och arbetar efter ett kvalitetssäkrat och metodiskt arbetssätt där våra erfarenheter och know-how löpande dokumenteras.

Alla våra enheter har tillgång till ABC:s supportkontor där vi samlat specialkompetens från branschen. Supportkontoret är behjälpligt med beräkningar, kalkyl, inköp, juridiska frågor mm.

Våra senaste referenser på byggställningar

Kontaktuppgifter ABC Ställningar Umeå:

Tel: 090-29059
Email: umea@abcstallningar.se

Postadress
ABC Ställningar
Silovägen 18
136 50 Jordbro

 

ABC Ställningar är en del i nyöppnandet av Bunkeflo kyrka

I Bunkeflo i Malmö kommun har det funnits en kyrka sedan 1000-talet, först i trä och sedan 1100-talet i kalksten. Bunkeflo var under medeltiden en… Läs mer »

Jeanette Hedman – Från trädgårdsmästare till VD i ställningsbranschen

Vi knackar på hos Jeanette Hedman på ABC Franchise kontor, tidigare regionchef i ABC-koncernen som sedan årsskiftet tagit rollen som VD för ABC Ställningsmontage i… Läs mer »

Hallstaviks vattentorn renoveras – byggställning invändigt och utvändigt

Förr eller senare behöver också ett vattentorn renoveras. Det är vad som pågår just nu i Hallstavik. Hallstaviks vattentorn uppfördes 1953 och byggdes ut 1978…. Läs mer »

Hur ser ABC Ställningar på läget i branschen?

Vi får en pratstund med Björn Bjelkenstedt VD för ABC Franchise AB och passar på att ställa några frågor: Vi är mitt i en lågkonjunktur… Läs mer »