ABC Ställningar Västerås

ABC Ställningar Västerås drivs av Erik Odén. Erik är utbildad civilekonom vid Umeå universitet och har även hunnit med att arbeta som ställningsmontör under flera år.

I Västerås med omnejd bygger vi och hyr ut arbetsplattformar/byggställningar för alla yrkesgrupper i bygg- och entreprenadsektorn som ska kunna jobba säkert oavsett vilken höjd arbetet ska utföras på. Vi tillhandahåller ställningar och vädertak i rätt tid och med hög kvalité så att ni kan utföra era arbeten effektivt och lönsamt.

Vet ni redan idag att ni behöver en konkurrenskraftig ställningsentreprenad framöver? Kontakta oss gärna redan nu så kan vi besöka er och se vad ni behöver hjälp med, därefter återkommer vi med kostnadsfri offert.

Rätt Ställning i Rätt Tid med ABC Ställningar – Ditt ställningsföretag i Västerås!

Kontaktuppgifter:

Besöksadress
Romg. 16
745 37 Enköping

Postadress/Faktureringsadress
ABC Ställningar Västerås
Älvkarleövägen 9
115 34 Stockholm

Kontoret
021-13 35 55
vasteras@abcstallningar.se

Kontaktperson:

Villa i Enköping – Ställning för fasadrenovering

ABC Ställningar Västeråsenhet fick förmånen att bygga ställning med ingående regntak på samtliga sidor när denna villa i Hummelsta utanför Enköping skulle få fasaden renoverad.

Läs mer »

Hus i centrala Västerås – Ställning för takbyte

ABC Ställningars Västeråsenhet har på detta hus i centrala Västerås byggt ställning och fallskydd så att man på ett tryggt och kostnadseffektivt sätt har kunnat byta taket.

Läs mer »

Musikhuset i Västerås – Ställning för fasadrenovering

ABC Ställningars Västeråsenhet bygger ställning när musikhuset Hangaren i Västerås ska få nya fasader.

Läs mer »