ABC Ställningar Västerås

ABC Ställningar Västerås drivs av Erik Odén. Erik är utbildad civilekonom vid Umeå universitet och har även hunnit med att arbeta som ställningsmontör under flera år.

I Västerås med omnejd bygger vi och hyr ut arbetsplattformar/byggställningar för alla yrkesgrupper i bygg- och entreprenadsektorn som ska kunna jobba säkert oavsett vilken höjd arbetet ska utföras på. Vi tillhandahåller byggställning och väderskydd i rätt tid och med hög kvalité så att ni kan utföra era arbeten effektivt och lönsamt.

I Västeråsområdet arbetar vi med ABC Ställningars tjänsteutbud som byggstaket, fasadställning, bygghissar, väderskydd, industriställning, klätterställning, rullställning, skyltställ samt ställning och stämp.
Vi tillhandahåller normalt inte byggbodar, hantverkarställning, kravallstaket, mobila larm, tung avspärrning samt villavagn.

Referenser byggställningar i Västerås

Ta gärna en titt på våra senaste referenser i Västerås med omnejd.

 

Vet ni redan idag att ni behöver en konkurrenskraftig ställningsentreprenad framöver? Kontakta oss gärna redan nu så kan vi besöka er och se vad ni behöver hjälp med, därefter återkommer vi med kostnadsfri offert.

Rätt Ställning i Rätt Tid med ABC Ställningar – Ditt ställningsföretag i Västerås!

Kontaktuppgifter ABC Ställningar Västerås:

Tel: 021-13 35 55
Email: vasteras@abcstallningar.se

Besöksadress
Romg. 16
745 37 Enköping

Postadress
ABC Ställningar Västerås
Svartviksslingan 27
167 38 Bromma

Faktureringsadress
Odén Ställningsmontage AB
Fack 1248
FE 501
751 75 Uppsala
Faktura med e-post till: faktura.vasteras@abcstallningar.se

Kontaktperson:

Vad är det som händer inom ABC Ställningar?

Björn Bjelkenstedt, VD för ABC Ställningar Vad är det som händer inom ABC Ställningar? Ska ni bli rikstäckande? För ett år sedan var ni sju… Läs mer »

Ökat tryck på privatmarknaden för byggställningar

Corona-pandemin gör att folk stannar hemma och lägger lite extra omsorg på hus och trädgård. Det märks i orderingången hos ABC Ställningar som har väldigt… Läs mer »