Smedjebacken får ett nytt åttavåningshus

ABC Ställningar Dalarna - Smedjebacken

Smedjebacken, i Dalarnas sydligaste del, drabbades hårt av brukskrisen på 80-talet. Från sin storhetstid i mitten av 70-talet har befolkningen stadigt gått ner. Tills nu. Nu vänder det och det börjar bli bostadsbrist till och med i Smedjebacken!

ABC Ställningar Falun bygger ställning för EdGyr AB som gör fasadarbetet på höghuset på Malmgatan. NCC är entreprenören och byggherren är Smedjebackens kommunala bostadsbolag Bärkehus AB. Det är bostadsbolagets största byggprojekt någonsin och blir inflyttningsklart våren 2018.
37 nya lägenheter ska det bli. Jörgen Nilsson och Alexander Jaanus är ställningsmontörerna på plats och kommer att serva byggarbetarna med ställningsarbeten och byggställningar under hela byggprocessen. Bland annat har Jörgen och Alexander byggt intagsbryggor för alla våningsplan.

ABC Ställningar Dalarna - Intagsbrygga

ABC Ställningar är en del i nyöppnandet av Bunkeflo kyrka

I Bunkeflo i Malmö kommun har det funnits en kyrka sedan 1000-talet, först i trä och sedan 1100-talet i kalksten. Bunkeflo var under medeltiden en… Läs mer »

Jeanette Hedman – Från trädgårdsmästare till VD i ställningsbranschen

Vi knackar på hos Jeanette Hedman på ABC Franchise kontor, tidigare regionchef i ABC-koncernen som sedan årsskiftet tagit rollen som VD för ABC Ställningsmontage i… Läs mer »

Hallstaviks vattentorn renoveras – byggställning invändigt och utvändigt

Förr eller senare behöver också ett vattentorn renoveras. Det är vad som pågår just nu i Hallstavik. Hallstaviks vattentorn uppfördes 1953 och byggdes ut 1978…. Läs mer »

Hur ser ABC Ställningar på läget i branschen?

Vi får en pratstund med Björn Bjelkenstedt VD för ABC Franchise AB och passar på att ställa några frågor: Vi är mitt i en lågkonjunktur… Läs mer »