Jeanette ny enhetschef på ABC Ställningar Stockholm

Ny enhetschef ABC Ställningar Stockholm

Jeanette Hedman tillträder som ny enhetschef för ABC ställningar Stockholm. Hon blir ansvarig för att driva företagets fortsatta satsning och utveckling framöver.

ABC Ställningar tillsätter Jeanette Hedman som enhetschef för ABC Ställningar Stockholm. Hon har under de senaste 2 åren arbetat som projektledare hos ABC Stockholm. Jeanette har innan åren på ABC en gedigen erfarenhet av arbetsledning med tidigare roller som regionchef på Corvara och distriktschef Svensk Markservice.

– Att Jeanette tar över ABC Ställningar Stockholm är ett led i koncernens fortsatta expansion med fler enheter i Sverige, säger Björn Bjelkenstedt, vd och delägare för ABC Ställningar, och fortsätter: Jag hälsar Jeanette Hedman välkommen till den nya tjänsten som Enhetschef hos ABC. Med Jeanettes bakgrund och kompetens är jag övertygad om att hon är rätt person att leda ABC Ställningar Stockholm in i nästa tillväxtfas.

–Det känns väldigt kul och hedrande att få detta förtroendet. ABC är ett ungt och dynamiskt företag med starkt fokus på kvalitativa leveranser och jag ser fram emot att tillsammans med alla mina härliga kollegor bidra till att utveckla ABC och satsa framåt, säger Jeanette Hedman.

Jeanette tillträdde tjänsten den 2 januari 2020.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Björn Bjelkenstedt
08-509 075 15
bjorn@abcstallningar.se

ABC Ställningar är en del i nyöppnandet av Bunkeflo kyrka

I Bunkeflo i Malmö kommun har det funnits en kyrka sedan 1000-talet, först i trä och sedan 1100-talet i kalksten. Bunkeflo var under medeltiden en… Läs mer »

Jeanette Hedman – Från trädgårdsmästare till VD i ställningsbranschen

Vi knackar på hos Jeanette Hedman på ABC Franchise kontor, tidigare regionchef i ABC-koncernen som sedan årsskiftet tagit rollen som VD för ABC Ställningsmontage i… Läs mer »

Hallstaviks vattentorn renoveras – byggställning invändigt och utvändigt

Förr eller senare behöver också ett vattentorn renoveras. Det är vad som pågår just nu i Hallstavik. Hallstaviks vattentorn uppfördes 1953 och byggdes ut 1978…. Läs mer »

Hur ser ABC Ställningar på läget i branschen?

Vi får en pratstund med Björn Bjelkenstedt VD för ABC Franchise AB och passar på att ställa några frågor: Vi är mitt i en lågkonjunktur… Läs mer »