ABC Ställningar AB i Stockholm möter framtiden med ett starkt produktionsteam

ABC Ställningar AB i Stockholm - produktionsteam
ABC Ställningar Stockholms produktionsteam utanför kontoret i Jordbro.
Från vänster till höger:
Överst: Tomas Ericsson, Kristoffer Lindberg
Mellan: Mikael Saksing, Jan Eriksson, Niclas Landeskog
Nederst: Tommy Willbeck, Lars Engelin, Jeanette Hedman

 

ABC Ställningar växer i Stockholmsområdet och för att möta utmaningar och ökad efterfrågan har vi vridit och slipat på vår organisation för att öka kvalitén och effektiviteten. Vårt motto är att alltid leverera Rätt ställning i Rätt tid och för att kunna göra det på bästa sätt har vi tittat på hur vi är organiserade och hur vi väljer att arbeta. Vi har förtydligat våra roller, plattat ut vår organisation och byggt starka team. Vår önskan är att på ett snabbt och kvalitativt sätt möta våra kunders behov samtidigt som vi lyfter vår egen organisation.
Samhörigheten, trivseln och stoltheten i och för vårt företag är viktiga parametrar i vår organisation.

Inför hösten har vi jobbat hårt för att sätta vårt produktionsteam. Fokus har legat på tydliga roller, fördela ansvaret, jobba med våra kompetenser och erfarenheter så vi har rätt person på rätt plats.

Vårt produktionsteam består idag av Enhetschef Jeanette Hedman, Entreprenadchef Jan Eriksson, Affärsutvecklare Niklas Landeskog, Logistikansvarig Tommy Willbeck och våra 4 starka projektledare Lars Engelin, Mikael Saksing, Kristoffer Lindberg och Tomas Ericsson.

Enhetschef Jeanette Hedman berättar,
– Vi har jobbat extremt hårt för att hitta en bra kombination av medarbetare i vårt produktionsteam, allt för att vara så starka som möjligt och att vi alltid har handen i ryggen på varandra. Bland våra projektledare har vi en enormt dynamisk blandning av kompetenser från flertalet olika branscher men även lång erfarenhet inom ställningssektorn och detta medför så många olika nyanser av lösningar. Genom att ta beslut tillsammans och i grupp lägga vår linje framåt med bästa lösningarna i fokus så tror jag att vi står väldigt stadigt i branschen. Sen att vi har vår logistikavdelning nära gör att vårt flöde och materialhantering hanteras snabbt och strukturerat. Vårt mål är att genom struktur, kvalité och arbetsglädje bli det självklara valet av ställningsleverantör i Stockholmsområdet.

Så här ser vår entreprenadchef Jan Eriksson på vårt nya sätt att jobba:
– Förändring är alltid en utmaning men jag ser att vi kommer att kunna fokusera bättre på våra arbetsroller.
Jag som entreprenadchef kommer att få en bättre överblick över vår verksamhet och finnas till med tid och erfarenhet där det behövs. Projektledarna ges tid att göra sitt jobb på fältet där relationen kund-projektledare kommer att stärkas och bli tätare.

Vår affärsutvecklare Niclas Landeskog om hur han ser på efterfrågan framöver och hur vi på ABC aktivt jobbar med nyckelkunder:
– Jag tycker att det känns som att fler byggprojekt kommer igång nu. Efter den nedgång av projektstarter som var under kvartal 2 i år så tror jag definitivt att det kommer att bli en uppgång, vilken kommer nå sin topp under början på kvartal 4.
Vi lägger ned mycket tid på att ”lära känna” våra kunder, detta för att veta deras bransch samt dess utmaningar. Det är även viktigt för oss att känna till kundernas önskemål, tankar och idéer. Detta för att skapa långvariga relationer där vi är en trygg samarbetspartner.

Lars Engelin om sin roll som projektledare i ABC:
– Jag hade tidigare en roll som mestadels riktade in sig på produktionen. Att nu gå över till projektledare känns spännande och roligt. Att få vara ute på stan, besöka arbetsplatser, träffa kunder och montörer är trevligt.
I och med vår nya organisation jobbar vi mot ett tight team med bred kunskap inom gruppen. Att jobba nära alla som är delaktiga i ett projekt från start till mål är fantastiskt. När alla hjälps åt och delar med sig av sin kunskap blir jobbet aldrig svårt.

Vill ni komma i kontakt med vårt team i Stockholm så gå till sidan ABC Ställningar Stockholm här.

ABC Ställningar är en del i nyöppnandet av Bunkeflo kyrka

I Bunkeflo i Malmö kommun har det funnits en kyrka sedan 1000-talet, först i trä och sedan 1100-talet i kalksten. Bunkeflo var under medeltiden en… Läs mer »

Jeanette Hedman – Från trädgårdsmästare till VD i ställningsbranschen

Vi knackar på hos Jeanette Hedman på ABC Franchise kontor, tidigare regionchef i ABC-koncernen som sedan årsskiftet tagit rollen som VD för ABC Ställningsmontage i… Läs mer »

Hallstaviks vattentorn renoveras – byggställning invändigt och utvändigt

Förr eller senare behöver också ett vattentorn renoveras. Det är vad som pågår just nu i Hallstavik. Hallstaviks vattentorn uppfördes 1953 och byggdes ut 1978…. Läs mer »

Hur ser ABC Ställningar på läget i branschen?

Vi får en pratstund med Björn Bjelkenstedt VD för ABC Franchise AB och passar på att ställa några frågor: Vi är mitt i en lågkonjunktur… Läs mer »