Ställningsbyggarna i Skåne är ABC Ställningar Malmö

Från och med februari 2021 så ingår Ställningsbyggarna i Skåne i ABC Ställningars koncern.

Med kontor och logistikcenter i Veberöd i centrala Skåne levererar vi ställningar och vädertak med egna kranbilar till entreprenader runt om i Skåne och Blekinge.

  • Arbetar i hela Skåne och Blekinge
  • Konkurrenskraftiga priser
  • Alla montörer har yrkesbevis

I Skåne och Blekinge arbetar vi med ABC Ställningars tjänsteutbud som byggstaket, fasadställningar, bygghissar, väderskydd, industriställningar, klätterställning, rullställning, hantverkarställning, kravallstaket, skyltställ, ställning och stämp samt Villaställning.
Vi tillhandahåller normalt inte byggbodar, mobila larm samt tung avspärrning.

På Ställningsbyggarna i Skåne/ABC Ställningar Malmö är vi 35 anställda. Teamet består av projektledare, säljare, logistikarbetare, chaufförer och montörer. Tillsammans är vi ett effektivt team som tar era utmaningar på allvar!

Referenser byggställningar i Malmö, Skåne och Blekinge

Ta gärna en titt på våra senaste referenser i Malmö, Skåne och Blekinge.

 

HAKI

Vi bygger främst med den svensktillverkade ställningen HAKI. HAKI ställningen har många fördelar för dig som kund. Ställningen är stabil och kan kombineras i nästintill oändliga variationer. Med vårt kunnande och en gedigen materialgård med kvalitetsmaterial så kan vi lösa i princip vilken utmaning som helst vare sig det är ställning för en fasadrenovering, takbyte, ett vattentorn som skall målas eller en bro som ska byggas.

ABC Byggställningar - Malmö

STIB-certifierade

Du som kund kan vara trygg med Ställningsbyggarna i Skåne som er leverantör. Vi är ett STIB-certifierat företag vilket innebär att vår erfarenhet och kompetens är dokumenterad. Alla våra montörer har yrkesbevis.
Våra lärlingar ges möjligheten att lära sig ställningshantverket i grunden. Det är så vi bygger ett genuint företag med hög kompentens som borgar för en fortsatt utveckling av bolaget och dess personal.

Våga fråga oss nästa gång du behöver utföra ett arbete dit du inte når. Med vår hjälp når du hela vägen på ett säkert sätt till fast pris. Det är tryggt att anlita Ställningsbyggarna i Skåne!

Vi gillar utmaningar – välkomna med förfrågningar!

Kontaktuppgifter ABC Ställningar Malmö:

Tel: 046-15 73 01
malmo@abcstallningar.se

Postadress
ABC Ställningar Malmö
Lastvägen 11
247 64 Veberöd

Faktureringsadress
Lastvägen 11
247 64 Veberöd

 

Björn Bjelkenstedt

Björn Bjelkenstedt

VD / Ägare

070-775 75 15
bjorn@abcstallningar.se
Linus Svensson - Malmö

Linus Svensson

Tf Enhetschef

072-509 11 03
linus@sbis.se
Philip Svensson - Malmö

Philip Svensson

Sälj / Projektledare

072-509 11 12
philip@sbis.se
Jesper Mårtensson - Malmö

Jesper Mårtensson

Sälj / Projektledare

072-509 10 27
jesper@sbis.se
Andrée Thore - Malmö

Andrée Thore

Sälj / Projektledare

072-509 11 01
andree@sbis.se
Mattias Hedlin - Malmö

Mattias Hedlin

Sälj/Projektledare

073-509 07 29
mattias@sbis.se

Tove Broberg

Ekonomi


info@sbis.se

Lovisa Sandell

Ekonomi


info@sbis.se

Emma och Felicia – ställningsmontörer

Systrarna Emma och Felicia jobbar som ställningsbyggare på ABC Ställningar i Malmö. Det är färre än tio tjejer i landet som har yrkesbevis inom byggnadsställningar…. Läs mer »

Riskebo Vindpark

I Hedemora kommun, mellan Falun och Hofors, bygger företaget Stena Renewable Vindpark Riskebo. Vindparken kommer bestå av 7 verk med en totalhöjd på 200 m…. Läs mer »

ABC Ställningar förstärker sin närvaro i södra Sverige

ABC Ställningar förstärker sin närvaro i södra Sverige genom att förvärva Ställningsbyggarna I Skåne AB. ABC Ställningar är i en expansiv fas och stärker nu… Läs mer »

Logistikavdelningen på ABC Ställningar i Stockholm – navet i vår verksamhet

ABC Ställningar Stockholms logistikteam. Från vänster till höger: Christoffer Landeskog, Vilius Petrikas, Mario Pilipovic´, Thomas Hynes, Tommy Willbeck, Rashid Chamakh   Logistiken på ABC Ställningar… Läs mer »