ABC Ställningar

ABC Ställningar Dalarna

ABC Dalarna har vind i seglen och verkar i en region med stark tillväxt. Vi levererar byggställningar och väderskydd till bygg-, industri-, och infrastrukturprojekt över hela Dalarna.

På enheten, med lager och kontor i Borlänge, arbetar 8 montörer och en produktionschef. Vi är ett tajt gäng med hög kompetens där samtliga montörer är STIB-certifierade.

  • Verksamma över hela Dalarna
  • Konkurrenskraftiga priser
  • Välutbildade montörer

 

Som en av få ställningsentreprenörer i Dalarna erbjuder vi vädertak – något som efterfrågas allt mer. Fyra montörer har specialutbildning i väderskydd.

Vi har lång erfarenhet av industriställning och det är ett område vi tycker är spännande att jobba med. Det sätter montörens kreativitet på prov.

ABC Ställningar i Borlänge, Dalarna
Thomas Eriksson, vår produktionschef i Dalarna

 

En av de stora fördelarna med ABC-koncernen är att vi i Dalarna kan låna personal och materiel från andra enheter. Därmed kan vi kapa arbetstopparna samt ta de riktigt stora entreprenaderna.

Vi ska fortsätta växa i Dalarna i lagom takt med god lönsamhet och fortsätta med att finnas tillgängliga för våra kunder på alla orter; Avesta, Borlänge, Djurås, Falun, Gagnef, Hedemora, Leksand, Ludvika, Malung, Mora, Orsa, Rättvik, Smedjebacken, Säter, Vansbro, Älvdalen och alla andra orter. Från Dalafjällen i norr till Smedjebacken i söder. ”Rätt ställning i rätt tid” är vårt motto och det strävar vi efter att leva upp till varje dag.

Tveka inte att prova ABC Dalarna! Begär kostnadsfri offert för ditt nästa byggprojekt!

Kontaktuppgifter:

Postadress
ABC Ställningar Borlänge
Tunavägen 276
781 73 Borlänge

 

Kontaktperson:

Thomas Eriksson - Kontaktperson ABC Ställningar Dalarna
Thomas Eriksson
Kalkyl / offert / produktion
070 735 51 93
thomas.eriksson@abcstallningar.se

 
Thomas har jobbat i över 30 år med byggställningar och de senaste åren som produktionschef i Dalarna. Att vara ställningsmontör är ett fritt arbete där arbetsuppgifterna på bygget sällan styrs av cheferna. Montörerna får ett uppdrag och all problemlösning sker på plats. Mitt uppdrag som chef är att tillsammans med kunden förbereda och ge montörerna de resurser som krävs för projektet.
Vi känner alla ett stort ansvar för säkerheten på byggarbetsplatsen. Vi är väl medvetna om att vi vårt arbete aldrig får brista, det kan få allvarliga konsekvenser för andra människor.

Ställning

Ställning för fasadmålning runt villa i Älvsjö.

Läs mer »

Vattentornet Tallkrogen

6 st trapptorn och en materialhiss gjorde att jobbet kunde utföras säkert.

Läs mer »

Tomtebodavägen Breddning av E4:an


Vi bygger ställning som skall användas vid formning och gjutning av bropelare samt balk.

Läs mer »

Skokloster 2013-2014

Vi på ABC bygger väderskyddstak över delar av Skokloster för att hantverkarna ska kunna restaurera taket på denna vackra byggnad.

Läs mer »