ABC Ställningar – Ett företag att utvecklas i!

ABC Ställningar värnar om sina anställda. Idag är vi ett sammansvetsat team där alla hjälper varandra. Vi jobbar kontinuerligt med utbildning och utveckling för varje individ. Hos oss finns det möjlighet att växa!

Vill du arbeta för ett av Sveriges mest expansiva ställningsföretag så skicka din ansökan och ditt CV till kontakt@abcstallningar.se. Märk mailet med ”Jag söker jobb”.

Nedan hittar du de tjänster vi söker just nu.


ABC Ställningar i Örebro söker Enhetschef!

Nu söker vi en driven och strukturerad enhetschef som tillsammans med vår arbetschef kan utveckla och ta ABC Ställningar i Örebro till nya höjder.
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet som platschef eller liknande. Har du din bakgrund inom byggsektorn alternativt ställningsbranschen så är det meriterande.
Rollen innefattar i stora drag budgetansvar, personalansvar, planering, strukturering, avtalshantering, fakturering, arbetsmiljö, uppföljning och utveckling mm.
Du är en driven, lösningsfokuserad, strukturerad, ansvarsfull och tydlig person.
Känns detta som din nya utmaning?
Maila då ett personligt brev och CV till Jeanette.hedman@abcstallningar.se så bokar vi in ett möte.
Har du frågor angående tjänsten kan du även ringa Jeanette på 08-50907519.

ABC Ställningar Falun söker utbildade ställningsmontörer!

ABC Ställningar är ett modernt entreprenadföretag som är verksamt i stora delar av Mellansverige. Vår affärsidé är att erbjuda branschens bästa service för byggnadsställning och väderskydd.

Nu söker vi ett antal engagerade och drivna ställningsmontörer till ABC Ställningar Falun.

Vill du va en del av vår utveckling, vara med och växa med oss så tveka inte, skicka in ett personligt brev med CV så kanske just vi får möjligheten att bli arbetskollegor.

Vi ser gärna att du är bosatt i trakten runt Falun-Borlänge.

Krav:

  • Yrkesbevis för ställningsbyggnation
  • Svenska i tal och skrift
  • B-körkort

Vi ser fram emot din ansökan!

Maila till kontakt@abcstallningar.se och ange ”Jag söker jobb” i ämnesraden.


ABC Ställningar i Uppsala söker en engagerade och driven projektledare!

Är du praktiskt lagd och vill arbeta i ett snabbt växande företag med stark entreprenörsanda? Har du erfarenhet av byggnadsställningar och är redo för nästa steg? Då har vi tjänsten för dig!

Om tjänsten

ABC Ställningar är ett modernt entreprenadföretag som är verksamt i hela Sverige vars affärsidé är att erbjuda branschens bästa service för byggnadsställning och väderskydd till alla tänkbara branscher. Vi växer nu kraftigt i Uppsala med omnejd vilket gör att vi nu söker en engagerad och driven projektledare.
Som projektledare hos ABC Ställningar i Uppsala får du en spännande och innehållsrik roll med central betydelse för vår långsiktiga framgång. Du kommer att vara involverad i hela processen, frånförsta kontakt tillaffär ochgenomförande. Du identifierar affärsmöjligheter, gör kalkyler och offerter samt sluter avtal och säkerställer leverans och genomförande. Ett stort engagemang, driv och ansvarstagande är en förutsättning för att lyckas hos oss.
Du rapporterat till vår enhetschef i Uppsala och arbetar tätt med våra kompetenta ställningsmontörer.

Om dig

Som person är du engagerad och kundorienterad. Du är serviceinriktad, praktiskt lagd och trivs med att arbeta i ett högt tempo med många bollar i luften. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, att du är utåtriktad med en god förmåga att etablera kontakter samt har ett stort eget driv och är självgående. Ett strukturerat arbetssätt och datorvana hjälper dig att lyckas i denna tjänst.

Grundkrav för tjänsten

  • Tidigare erfarenhet som projektledare, säljare eller arbetsledare inom byggbranschen.
  • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift.
  • Innehar B-körkort.

Vi ser det som ett plus om du har tidigare erfarenhet inom ställningsbranschen.

Det här kan vi erbjuda

Tjänsten är tillsvidare, heltid, med placeringsort Uppsala, provanställning tillämpas. När du börjar hos oss kommer du att få en bra introduktion för att på bästa möjliga sätt komma in i vårt sätt att arbeta. Vi erbjuder dig stora möjligheter att utvecklas, både som människa och inom din karriär.

Frågor eller funderingar

Mer information kan fås av rekryterande chef, Enhetschef Bo Eliasson, tel. 070-775 69 77.

Ansökan

Ansök genom att skicka in ett personligt brev med CV så kanske just vi får möjligheten att bli arbetskollegor.
Ansökan skickas till uppsala@abcstallningar.se.
Vi gör löpande urval vilket kan innebära att tjänsten tillsätts innan sista ansökningsdag. Så ansök så snart som möjligt, men senast den 30 maj 2021.

Vi undanber oss, vänligt men bestämt, kontakt med annonssäljare och andra försäljare av rekryteringstjänster.

Riskebo Vindpark

I Hedemora kommun, mellan Falun och Hofors, bygger företaget Stena Renewable Vindpark Riskebo. Vindparken kommer bestå av 7 verk med en totalhöjd på 200 m…. Läs mer »

ABC Ställningar förstärker sin närvaro i södra Sverige

ABC Ställningar förstärker sin närvaro i södra Sverige genom att förvärva Ställningsbyggarna I Skåne AB. ABC Ställningar är i en expansiv fas och stärker nu… Läs mer »

Logistikavdelningen på ABC Ställningar i Stockholm – navet i vår verksamhet

ABC Ställningar Stockholms logistikteam. Från vänster till höger: Christoffer Landeskog, Vilius Petrikas, Mario Pilipovic´, Thomas Hynes, Tommy Willbeck, Rashid Chamakh   Logistiken på ABC Ställningar… Läs mer »

ABC Ställningar AB i Stockholm möter framtiden med ett starkt produktionsteam

ABC Ställningar Stockholms produktionsteam utanför kontoret i Jordbro. Från vänster till höger: Överst: Tomas Ericsson, Kristoffer Lindberg Mellan: Mikael Saksing, Jan Eriksson, Niclas Landeskog Nederst:… Läs mer »