Tysslinge Åkeri öppnar en ny återvinningsanläggning i Jordbro.

Tysslinge åkeri i Jordbro

Vi på Tysslinge Åkeri är glada att Måndagen den 3:e April kunna öppna grindarna till en ny avfallsanläggning i Jordbro.

Verksamheten kommer främst att vara inriktad på mottagning, sortering och omlastning av avfall från bygg och anläggning.

Anläggningen som ligger på Silovägen 18 kommer att drivas av Tysslinge Återvinning med Mathias Knoblach som platsansvarig och har som målsättning att erbjuda både externa kunder och Tysslinges egna bilar en god service.

Tysslinge ser anläggningen i Jordbro som en naturlig del av företagets utveckling i sin strävan att erbjuda sina kunder både miljöriktiga och effektiva avfallslösningar. Anläggningen i Jordbro kommer främst att fungera som en filial till företagets produktionsanläggning i Södertälje där merparten av materialen kommer att upparbetas för vidare återvinning.

Tidigare har ABC Ställningars systerbolag ABC Recycling drivit anläggningen i Jordbro vilka nu väljer att koncentrera sig på insamlingsverksamhet.

Jag är mycket nöjd med denna lösning, säger Björn Bjelkenstedt VD på ABC Ställningar. Tysslinge har med sin storlek och gedigna kunskap samt med fler anläggningar i Stockholmsområdet möjlighet att ge kunder fler valmöjligheter och hitta miljövvinster som gynnar oss alla.

Tysslinge Åkeri och Tysslinge Återvinning hälsar både gamla och nya kunder hjärtligt välkomna.

Hallstaviks vattentorn renoveras – byggställning invändigt och utvändigt

Förr eller senare behöver också ett vattentorn renoveras. Det är vad som pågår just nu i Hallstavik. Hallstaviks vattentorn uppfördes 1953 och byggdes ut 1978…. Läs mer »

Hur ser ABC Ställningar på läget i branschen?

Vi får en pratstund med Björn Bjelkenstedt VD för ABC Franchise AB och passar på att ställa några frågor: Vi är mitt i en lågkonjunktur… Läs mer »

5 saker att tänka på när du ska hyra en byggnadsställning

Ska du måla eller renovera fasaden i sommar? Tänk på att jobba säkert när du kommer upp från marken. En stege är sällan ett bra… Läs mer »

Funderar du på att hyra väderskydd till ditt byggprojekt?

ABC Ställningar levererar väderskydd av högsta kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Vi ritar och beräknar varje väderskydd för att hitta rätt lösning just för ert unika… Läs mer »